Posts Tagged ‘sungmin

18
Feb
09

Sungmin’s cyworld entry – Sungmin’s cyworld got hacked

Sungmin’s Cyworld Entry 2009.02.11 13:32

“Dont know who.. just want to say~

I don’t know why you keep doing a bad thing..

What are you going to do if the situation gets bigger and you really can’t go back (take it back)..

This is no longer a joke~

Using other people’s identity card number is really very dangerous ah~

What do you want to do with my password~

Out of curiousity about my private life~?

But nothing special..;

This is the first and last time I’m going to say this~^^”

Advertisements
10
Feb
09

He kissing again… LoL

After kissing Jungmo and Sungmin,, HeeChul going to kiss Shiwon… oh My… he broke my heart!!!

i can’t post neither image nor vid.. you will found it on youtube!!!

Better if Hee Chul singing SHINee’s song… “Replay Replay Replay” (the kiss) LoL

24
Jan
09

Kim HeeChul the kissing machine??

yesterday, my friend on youtube sent me a video.. it’s about heechul.. then i try to watch it, but OMFL!!! i see an extreme fanservice here!!! He kiss Sungmin on a stage!!

Heechul the dorkiness (after eunhyuk and teuk ^^ i think) from suju has kissed the cutey and lovely member, sungminnie.. that time, on nanjing super show , heechul singing CRAZY when sungmin playing guitar, shiwonnie as drummer, and jung mo on bass (i’m not so sure what did he play? a guitar or bass?) .. after i watched his ssukso, i think there’s anything happen.. until he’s going to sungmin and kiss him like a kind of girl.. OMG!! that time i screamed loudly!!okay… after the video has end, i repeated again 10 times.. hahaha.. since i can’t believe it.. o.0

then i try to search another one, and i found a vid when heechul kiss jungmo!!! awww!! first time i think it was da same performance like the one when he kissed sungmin… but in the middle of show, he’s going closer to sungmin but not kiss him! heechul turns  back, walk to jung mo and finally kissed him!!! OMO OMO… i get fainted again *faint*

better if you watch with your eyes..

here it is da vid:

Heechul kiss sungmin

credit: alsabalsa

Heechul kiss jungmo

credit: meyriel14

vid when heechul kiss kyuhyun

credit: hanamp

another vid you can see on youtube.com

some people says that heechul is going to be gay.. but i still can’t believe it. i think it’s only a culture on korea.. or there’s a “scenario” from lee soo man behind the stage.. LoL we all know who lee sooman is.. but i’m agree with some fans that says..”he’s not a gay, heechul says it himself on his cyworld(that he likes girl)”or this comment “even he’s gay,i still love him”.. me too.. i still love you!! keep fighting heechul oppa!!

________________________________________

kmaren wa dikirimin video sama temen wa yang ada di youtube… kebetulan videonya tentang Heechul.. “udah lama ngga pernah ngliat Heechul..tonton ah videonya..” bgitu pikir gw.  Ternyata eh ternyata judi itu haram(melankorek dikiit),pas gw tonton videonya… beuh!! emang bukan si heechul lagi telanjang atow dy kpleset di stage… tapi aksinya itu lhooo!!buat wa fansnya, ini hal termantab yang prnah wa liat!!

Heechul… seorang pria lebay yang senang becanda, yang mukanya cakep abiz (bisa dibilang cantik siih),, ternyata bisa juga ngelakuin fanservis diatas panggung (fans siih nganggepnya fanservice.. biar ngga sakit ati x y?)…fanservis ny tuh berupa “kiss” ato basa kampungnya “nyosor” kerenan dikit “ciuman”… tauu siapa yang dicium?? sayang sekali sodara2 stanah air dan sperjuangan, bukan si cantik BoA atau gwee(ngaku2..LoL) … tapi SUNGMIN!!! salah satu personil dari grup suju dimana heechul juga termasuk didalamnya.. kejadian tersebut berlangsung di nanjing super show, waktu itu heechul ngebawain lagu CRAZY ditemani sama shiwon (personil suju, drummer), sungmin (personil suju,gitaris), dan jungmo (personil TRAX, ga yakin siih apa yg dy mainin.. antara gitar sm bass).. pertama2 siih wa pikir”apaan siih nih vid.. cuma nyanyi2 doang.. eh pas gw tonton di menit ke 2:26.. baru dah wa cengoo maksiat didepan laptop gwee..

my eternal love sungminnie… kenapa dikau harus dicium sama heechul?? KENAPA BUKAN AKU YANG DICIUMM?? TIDAAAAK!!!! “hancur hatiku…hikz! *tangis darah menetes* ”

sebetulnya pas ngeliat niih film wa ngga nangis ataw kecewa ngliatnya.. tapi justru malu2 mesem2 gtu ngliat mreka ciuman!! triak2 ngga jelas.. OMFG!! baru x ini wa ngliat heechul sama sungmin ciuman.. kita sama2 bangsa timur, tapi kok kebudayaannya rada beda yaah?? dikorea katanya cium antar temen deket tuuh bebas lhoo…

banyak diantaranya yang kecewa sama tindakan heechul.. bahkan beberapa ada yang berani bilang kalo heechul itu gay!! kalo ngliat kbudayaan mreka siih.. wa ngga bisa bilang kalo dy gay, secara dii blognya dy blg “aku suka perempuan”… tapi ini fanservis terdahsyat yang bikin wa shok stengah mateng..

setelah itu wa cari2 lagi vid yang serupa.. ternyata bu, dengan lagu yang sama, masih ditemani dengan orang yang sama pula, dia nyium orang tsb distage juga!! pertama2 heechul ngedeketin sungmin, wa pikir sungmin maw dicium lagi, eh ternyata dy balik badan n nyium jungmo!! OMFL!!! kalo cuma nempel bibir aj ngga pa2.. tapi… *ngga bisa dijelaskan dengan kata2 karena saya blum cukup umur utk menjelaskannya.. haha :d *

kalo gwa rasa, ini rekayasanya lee sooman biar ngedapetin simpati dari fans.. jujur.. kalo mnurut wa swaras2ny heechul, dya bkalan malu nyium 2 orang di performance yang berbeda, dengan lagu yang sama…

kang heechul.. stelah sbelumnya wa ngliat dirimu myium kyuhyun, skarang ditambah lw nyium sungmin ma jungmo.. KETERLALUAN KAU NAK!!! KUKUTUK KAU MAKIN CAKEP!!!! hooh… rada nyesek juga c.. ngliat mreka free kissing.. tapi yaa udahlah.. wa masih punya donghae sma teukii.. hehe..




WELCOME ON DARK_DEVIL

This is official site of darkdevil4bloodyvenus... A place where you can enjoy the darkness of life...

RULE #1!

i let you to take away half or a whole part of my posting, but please put a link on ur blog to mine.. okeii!! ^^ i'll really appreciate it...

RULE #2!

everybodies here must love korean stuff!! no harshing anyothers please...

RULE #3!

feel free to leave a comment!! your argument are very welcome...

Donate to Darkdevil4BloodyVenus for more download link, update news and more! ^^

SUPER JUNIOR!!

DBSK

SHINee

2PM

2AM

big bang

FT ISLAND

BI “RAIN”…

MBLAQ

U-Kiss

b2st

Yoon Eun Hye

WONDER GIRLS

Brown Eyed Girls

f(x)

SNSD

ZE:A

Daeguknamah (D-NA)

I’M A FAN OF…..

SHINEE – Lucifer

jaebum

DEATH NOTE

COFFEE PRINCE

OURAN HIGH SCHOOL

MARS

ADVERTISEMENT

November 2017
M T W T F S S
« Jun    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Visitor

  • 232,311 hits

Top Clicks

  • None

CATEGORIES